Bara du

Varje gång vi ses är som den första gången vi sågs. Du ger mig fortfarande fjärilar i magen och varje gång du kollar på mig så ler jag. Att få vara din flickvän är helt fantastiskt.

Att du åker nästa vecka är helt ofattbart. Att du ska vara borta i två veckor på andra sidan jorden känns för jävligt. VILL ATT DU SKA STANNA KVAR HOS MIG! Men du ska så klart få leva ditt liv och jag är glad för din skull egentligen. Vi ses ju snart igen, 2 veckor är ingen lång tid. Jag kommer att klara detta. Vår kärlek ska inte suddas ut, det tillåter jag inte. För du och jag hör ihop, det är så det ska vara. Måste intala mig varje sekund att det bara är 2 veckor och att du inte lämnar mig egentligen, det är bara en liten tid. Men vill så gärna vara med dig för alltid.

Kommer jag sakna dig? Ja, självklart. Något alldeles helt ofattbart. Att inte kunna ringa dig när jag vill och vakna upp bredvid dig på morgonen gör mig gråtfärdig. Att inte få röra vid dig och hålla om dig gör att jag mår som sämst. Ja, man kan helt enkelt säga att bara tanken att inte få ha dig här gör mig galen! Ni tycker säkert att jag låter löjlig som känner så här för bara två veckor, för någon jag bara varit tillsammans med en så kort tid. Men det här är äkta kärlek, jag vet det. Och 2 veckor utan dig för mig känns som en evighet.

Men så här är verkligheten och du åker snart. Du får ha det så bra i USA, älskling. Jag kommer att sakna dig. Du är den bästa jag har.