GRATTIS BÄSTIS

GRATTIS GRATTIS GRATTIS MIN BÄSTA VÄN LOVISA! Du är världens bästa vän och kommer för alltid vara det! Hoppas att du tyckte att din födelsedag var awesome, för det tyckte jag!

Igår så fyllde Lovisa 17 år och gud vad vi firade! Jag sov över hos henne så jag kunde sjunga för henne och ge henne frukost på sängen. Hon fick en massa presenter också. Jag gav henne ett presentkort på Spotify och några cider (som så klart redan är uppdruckna), sen fick hon en massa annat av sin familj.

Hela dagen så åt vi mest en massa tårta och kakor och sen så åkte vi även ut till deras sommarstuga på Österlen. Badade lite trots att det var sjukt kallt! Men det var så kul ändå! Sen efter några timmar körde vi tillbaka hem till henne och började fixa oss lite. Sen kom Emelie och My hit och vi hade en äkta girls night out. SÅ KUL HADE VI! Vi skålade, dansade, drack, sjöng, sprang ute i regnet … Ja, alltså, allt ni kan tänka er! Tror inte Lovisas grannar tyckte om oss så mycket, men det sket vi i! Fyller ens bästa vän år så får man fan väsnas lite! Eller mycket … Haha. Lovisas pappa kom och sa till oss ungefär vid tvåtiden på natten. Vi gick ut istället då och var ute till nästan klockan fem. Var så mysigt och kul! Men idag är jag helt slut … Vaknade inte förrän fyra på eftermiddagen. Men helt klart värt det!

Älskar dig, min bästis! Hoppas att vi firar alla våra födelsedagar tillsammans, för alltid!