Helgen

Ny vecka, ny helg, nya äventyr! Trots att det är mörkt och ruggigt ute hela tiden så känns det som att tiden går rätt snabbt ändå. Snart är året slut, var fan tog tiden vägen?! Känns som att det var nyår igår ju …

Helgen har varit helt awesome, speciellt lördagen! My hade födelsedagsfest och jag hoppas verkligen att du hade en jättebra födelsedag, gumman! Grattis igen, puss. Lördagen började med att vi tog bussen hem till My och vi åt mat och sånt. Sen blev det mycket dans och skratt! Drack faktiskt inte så mycket, men hade så himla kul ändå! Man behöver ju inte alltid dricka för att det ska vara kul. Fick dock bli en lugn söndag ändå för pallade inte göra så mycket annat än att kolla film. Vi kollade på skräckfilmen Annabelle, och den var fan jätteläskig! En av de läskigaste filmerna jag har sett. Alltså, hatar dockor, så var väl därför. Robin tyckte inte alls den var läskig och skrattade en massa åt mig när jag hoppade till och sånt.

Nu har Robin åkt hem och jag sitter här i soffan tillsammans med syrran och slökollar på TV. Finns inte så mycket att kolla på, så kollar bara på något gammalt avsnitt av How I met you mother. Har redan sett det, så rätt tråkigt. Aja, ha de!