Jag lever

      .;;;, .;;;,          .;;;, .;;;,
    .;;;,;;;;;,;;;;;,.;;;,    .;;;.,;;;;;,;;;;;,;;;.
   ;;;;oOOoOOoOOoOOoOOo;;;. .,. .;;;oOOoOOoOOoOOoOOo;;;;
 .,,.`oOOo'      `OoOOo,;;;;;,oOOoO'     `oOOo;',,.
 ;;;;oOOo'  ,;;;,    `OoOOo;oOOoO'    ,;;;,  `oOOo;;;;
 `;;OOoO'  ;;;'       `OOO'       `;;;  `OoOO;;'
,;;,OOoO   ;;         "         ;;  OoOO,;;,
;;;;OOoO   `;   ,;;.             ;'  OoOO;;;;
 ``.;OOoO,  `;  ` ;;  .;;. ;; ;; .;;,   ;'  ,OoOO;,''
  ;;;;OOoO,     ;;  ; ; `; ;' ;..'     ,OoOO;;;;
  ```.;OOoO,    ;,;;, `;;' `;' `;;'    ,OoOO;,'''
    ;;;;OOoO,   '  ', ,        ,OoOO;;;;
    ```,;OOoO,.     ''       .,OoOO;,'''
      ;;;;OOoO,.          .,OoOO;;;;
       ````,;OOoO,.       .,OoOO;, '''
         ;;;;;OOoO,.    .,OoOO;;;;
         `````,;OOoO,. .,OoOO;,''''
            ;;;;;OOoOOoOO;;;;;   -Heart by Susie Oviatt-
            `````;;OO;;'''''
               `;;;;'

Det var verkligen så längesen som jag skrev här sist. Hade nästan glömt bort att den här bloggen existerar, och mina få läsare har säkert glömt bort mig också! Men jag tänker att jag ska uppdatera er med vad som har hänt i mitt liv sen senaste gången jag skrev här (vilket var för snart 2 år sedan!!!). Inte allt för det orkar jag inte, men det viktigaste tänker jag.

Senast jag skrev här så hade jag nog någon annan pojkvän. Tänker inte ens nämna hans namn för han var ett riktigt rövhål mot mig! Kommer inte gå in på detaljerna, men det är slut med honom i alla fall. Men nu i våras så träffade jag en ny kille. Mattias heter han och är aldrig än jag. Typ 5 år äldre så han är faktiskt vuxen. Känns så konstigt, men även så skönt. Han är inte alls som de killar som jag har varit tillsammans med innan, mycket mer mogen och så. Vi har faktiskt snackat om att flytta ihop snart, för jag vill eller orkar inte bo hemma så mycket längre. Vi träffades på en fest hos några randoms som jag aldrig hade träffat innan. Lovisa har börjat plugga på universitetet så hon hänger en massa med folket där och ibland följer jag med när de har fester och sånt. Så i våras följde jag med på en fest hos några av hennes vänner och där var han – min Mattias. Vi klickade direkt och snackade hela kvällen och började snacka på snapchat och messenger hela tiden efter det. Åhhh, blev sååå kär i honom sååå snabbt! Så vi blev tillsammans bara ett par veckor efter det.

Sen har jag även börjat jobba. Av ren policy så kommer jag inte skriva vilket företag det är, men det är inom handels och det är en franchise kedja. Jag trivs helt OK där, men det är väl inte det jag vill göra egentligen. Jag pallar inte vara trevlig mot folk hela dagarna och låtsas som att jag bryr mig när jag inte gör det egentligen. Jag menar, det kommer folk och ger mig sexistiska kommentarer och enligt mig chef så får jag inte säga emot??? Men min chef, trots att hon själv är kvinna, är helt emot jämställdhet och feminism för hon är hjärntvättad med att män faktiskt är bättre än kvinnor. Sånt bullshit.

Förutom att jobba om dagarna så är jag med Mattias då. Vi brukar mest vara hemma hos honom, för hemma hos mig går det ju inte att vara eftersom jag bor hemma hos mina föräldrar. Han har en egen lägenhet så det blir mycket lättare då. Vi lagar mest mat, ser film tillsammans, festar, tränar och sånt ihop. Typ sånt som alla andra par gör, antar jag. Sen umgås jag fortfarande mycket med Lovisa, men många av mina andra vänner hör knappt av sig längre. De påstår att jag umgås för mycket med Mattias och inte bryr mig om dem längre. Men de är bara avundsjuka och har fel. Har fan inte tid med såna människor i mitt liv så bryr mig ärligt talat inte. Det räcker med mina underbara pojkvän och världens bästa bästis för mig för att jag ska vara lycklig så.

På tal om världens bästa pojkvän så fyllde han år nu för ett par veckor sedan! Shit, det var såååå nervöst för visste inte alls vad jag skulle köpa till honom i födelsedagspresent! Vad köper man till en vuxen man som har allt liksom? Han tjänar ju bra pengar på sitt jobb så han köper ju allt han vill ha själv. Och presenter till mig då och då också så klart hehe … Men då tänkte jag att det måste väl finnas fler som har samma problem som jag, eller? Så sökte på ”presenttips till pojkvän” och hittade en sida där de hade massa saker som jag kunde välja mellan. Och alltså, Mattias har ju skägg, och han är rätt så mån om det så han har en massa saker till det som han använder och såna saker går ju åt hela tiden tänkte jag. Så jag köpte en massa skäggsaker till honom, typ skäggolja och någon trimmer. Visste knappt att det fanns så mycket saker för SKÄGG?! Så konstigt. Men han blev glad i alla fall!! Och nu luktar han mango i skägget vilket jag gillar, haha.

Ja … Alltså, det har ju nästa gått två år och känns som att det här hänt så mycket mer än det som jag redan har sagt. Men mitt liv är mest som det brukar: pojkvän, fester, kompisar, jobbar, reser och sånt. Funderar på lite vad jag vill göra i framtiden. Vad ska en jobba med nu när en i princip är vuxen? Lovisa pluggar ekonomi på universitetet och vet typ vad det är hon vill jobba med, men jag har ingen aning. Så vet inte om jag ska plugga, fortsätta jobba, plugga eller jobba utomlands, sticka ut och resa en massa, eller bara slå mig ner och skaffa barn med Mattias. Det finns så mycket att välja mellan men jag vet verkligen inte!!! Mamma och pappa är förstående i alla fall, och så länge jag bor hemma så betalar de ju allting ändå. Och är ju mest hos Mattias och där betalar han typ allt också så …

Men just det!! Kan ju faktiskt nämna att jag och Mattias har bokat en resa till London över nyår. Åhhhh, kommer bli såååå kul! Skönt att komma bort lite över nyår och redan har planer så man inte är stressad över att inte vara bjuden på en fest och så. Och ska bli så mysigt att det bara är han och jag också. Vi har bokat rum på ett jättefint hotell och han har lovat att han ska bjuda mig på en massa middagar och även en shoppingrunda. Omg, ser så mycket fram emot det. Kanske borde köpa fler presenter till honom, hans skägg växer ju rätt snabbt så …

Men i alla fall! Det var nog allt för mig för den här gången. Orkar inte skriva mer, och vet ändå inte vad jag ska skriva heller. Ni får ha det så bra mina små gullungar! (om ni är kvar vill säga, haha.)

Puss puss ciao ciao