Mysig dag

Idag är jag sjuk och har inte orkat gå till skolan. Så jobbigt, vill inte missa för mycket. Är den här jävla hösten som gör att jag blir sjuk – JAG BEHÖVER SOLLJUS! Men vi ska nog faktiskt till Thailand i vinter! Med familjen då, kan bli kul.

Eftersom jag inte har något roligare att skriva om vad som har hänt idag så kan jag berätta om igår istället. Igår var en sjukt mysig dag. Min älskling kom och hämtade mig efter hans skola och sen var det bara myspys tillsammans som gällde. Han ska snart åka iväg till USA med sin klass och vara där i 2 veckor. Kan inte tänka mig 2 veckor utan dig! Att tänka på det gör mig helt gråtfärdig. Men det ska gå! Och tack vare allt i skolan kommer det att gå fort. Förutom att jag är sjuk nu så går skolan faktiskt också bra. Känns så himla bra!

Något som också var sjukt najs igår var att vi åt räkor tillsammans. ALLTSÅ MUMS! Jag är helt galen i skaldjur och speciellt räkor. Det är så sjukt mumsigt! Äh, nu finns det väl inte så mycket mer att uppdatera er om, så ska kolla lite på gamla Paradise Hotel avsnitt och äta chips. Det är OK när man är sjuk. Eller typ, alltid … Haha.