Ni är bäst

Åh, vilken fin respons jag fick på mitt förra inlägg! Jag vet att det var mycket deppigare och tråkigare att läsa än vad mina andra inlägg brukar vara, men ville verkligen bara skriva av mig lite … Trodde inte att någon av er skulle bry er, men ni är så underbara! Många skrev till mig på Facebook efteråt och frågade hur det var med mig och hur mycket ni bryr er om mig. Det värmer verkligen och det känns mycket bättre nu efter era fina ord. Ska försöka att ta mig ur detta, för jag vill vara stark och hitta tillbaka till lyckan som jag hade förr. Och med er som mina vänner så tror jag att jag kommer hitta dit fortare än vad jag först trodde. Tack, ni är bäst! Älskar er alla!

Och nu till lite roligare saker! Det är ju sommarlov och det märks äntligen! Är så mycket sol de här dagarna och har solat en massa. Är brun som en pepparkaka nu, haha. Hoppas att vädret håller i sig. Har varit på stranden fler gånger och har till och med vågat bada lite! Jag och Lovisa pratar om att eventuellt dra till Mallorca och bli ÄNNU brunare. Men varför lämna Sverige när det är så här fantastiskt? Man får ju passa på! Men om vädret blir kasst igen så drar vi nog dit. Ska bara fjäska lite för mamma och pappa först …

Hoppas att ni har det bäst, allihopa! Tjingeling, puss!