Saknar dig

Hej, allihopa! Trots att Robin är borta så har den här veckan ändå varit bra! Är så glad över att jag har skolan och mina vänner som får mig att tänka på annat.

Har varit hos frisören och klippt håret. Funderade på att färga det, men har varit blond typ hela livet och vill nog fortsätta vara det också, haha. Men är i alla fall nöjd med klippningen! Blev några cm som klipptes och håret känns mycket fräschare. Ikväll blir det fredagsmys hemma hos Lovisa. Ska dricka vin och äta ostbricka och kolla film, så gött! Ska även sova över där, är så ensamt att sova själv just nu …

Jag och älskling hade vårt första samtal på Skype igår. Det kom några tårar, saknar honom som fan. Men du kommer hem om lite mer än en vecka, längtar så mycket! Han sa att han hade köpt en present till mig. Åh, så himla gulligt av honom! Undrar vad det är … Men nu ska jag inte tänka för mycket på det för annars börjar jag bara gråta igen. Ska tänka på vilken kanonkväll det kommer att bli hemma hos Lovisa istället. Ska ta en dusch nu och sen fixa mig och sen cykla hem till henne. Ha en bra helg allihopa! TJINGELING!