Vi

 

Nu har det hänt, jag och Robin är tillsammans! Tillsammans på riktigt. Den 14 september kl. 19.36 blev det du och jag. Jag ska komma ihåg det ögonblicket i hela mitt liv och jag är säker på att det kommer att bli ett av de viktigaste ögonblicken i hela mitt liv också. Tycker om dig så mycket, Robin.

Vi var hemma hos honom och satt bara och kollade runt lite på 9GAG och sånt. Sen så gick han på toaletten och lämnade kvar mig på hans rum. Medan han var där så fick jag plötsligt ett sms av honom. ”Wtf” tänkte jag, och blev faktiskt lite rädd att han ville att jag skulle gå eller nåt! Men när jag öppnade det så stod det: ”Vill du bli ihop med mig?” och jag svarade JA direkt! Åh, så gulligt det var! Sen kom han in och berättade att han hade varit jättenervös för att fråga mig det och inte vågat göra det face to face. Så han hade gjort det medan han satt på toaletten! Haha, du är så sjuk, älskling!

Är så lycklig just nu. Mitt hjärta och tankar är fulla med dig hela tiden och saknar dig varje sekund som vi är ifrån varandra. Ska nog ringa honom nu, puss puss ciao ciao!