Vissa dagar …

Vissa dagar är helt enkelt bara dåliga. Idag är en sån dag. Känner att jag bara vill skriva av mig lite, trots att ingen kommer läsa det och om någon läser det kommer ni väl bara tycka att jag är patetisk … Men den här gången spelar det ingen roll, låt mig få skriva av mig lite bara.

Jag önskar att allt var som förr. Jag önskar att du aldrig lämnade mig. Det skulle ju vara du och jag för alltid, visst sa vi det? Men du hittade någon annan och lämnade mig ensam kvar. Jag önskar att vi aldrig bråkade, att vi inte sa de där dumma orden och att vi spenderade mer tid tillsammans. Då kanske du aldrig hade tittat åt någon annans håll förutom mitt.

Mitt hjärta känns fortfarande brustet trots att det snart gått ett halvår sedan du lämnade mig. Jag älskar dig fortfarande. Varje dag önskar jag att du magiskt ska komma tillbaka till mig. Att du ska stå utanför mitt fönster och sjunga en vacker sång som i sagorna. Men det kommer aldrig hända – jag vet det. Men du kommer för alltid att vara kvar i mitt hjärta, och jag vill att du ska veta det.

Fan alltså.

Jag kommer aldrig hitta någon som du igen.